Kjøpsvilkår

KJØPSVILKÅR


GENERELT

Det er 18 års aldersgrense for å bestille hos Colibri Helse AS. Dersom bestiller er yngre, skal bekreftelse med underskrift fra foresatte foreligge.


FRAKT OG LEVERING

Vi har fast pris på kr. 49,- på brevpost leveringer   i hele Norge på alle våre  produkt.

For å handle hos Colibri Helse AS må du ha leveringsadresse i Norge.

Produktene sendes vanligvis som brevpost med Posten, og kommer rett til din postkasse.

Leveringstid er vanligvis 2 - 3 dager.

BETALING

Alle priser er inklusive merverdiavgift. Vi sender faktura med produktet. Det betyr at du som kunde ikke må betale før du har fått produktet.

Betalingsfristen er spesifisert på faktura. Ved forsinket betaling er vi forpliktet til å informere om at eventuelle purringer vil bli tillagt det til enhver tid gjeldende purregebyr.


RETUR

Hvis du velger å returnere forsendelsen må det gjøres innen 14 dager etter mottatt vare. Du skal da bruke angrefristskjema utarbeidet av Barne- og likestillingsdepartementet (vedlagt forsendelsen). Forseglingen på varene må være ubrutt for at returen skal bli godkjent. Du må selv dekke returfrakt i angresaker. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, eller den er skadet når den mottas, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon. Vennligst kontakt kundeservice snarest vedrørende reklamasjoner.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer
Godta