Bruksanvisning

BRUKSANVISNING

De fleste produkter fra Elicina er beregnet for både kvinner og menn.


Ansikt: Påfør Elicina sneglekrem 2 ganger daglig på renset hud. Unngå øyekontakt da dette fører til irritasjon på øyet. Får du sneglekrem på øyet må du skylle rikelig med vann.

Elicina sneglekrem er oljefri og har en rask absorpsjon, så sminke kan brukes umiddelbart etter påføring av kremen.

Kropp: Påfør en liten mengde Elicina sneglekrem 2 ganger daglig på ønsket område. Elicina setter ikke flekker på klær eller hud. Kremen inneholder ikke parfyme eller fargestoffer. I det øyeblikket du påfører kremen på huden dannes de et tynt hvitt belegg som absorberes bort på noen sekunder. Det er ikke nødvendig å massere kremen inn i huden.


Arr og/eller brannskader: Påfør en liten mengde Elicina sneglekrem 2 ganger daglig. Litt svie kan merkes i det den tas på, men dette forsvinner på noen få sekunder.


Strekkmerker: Elicina sneglekrem har vist seg å forebygge strekkmerker som kan komme under svangerskapet. Påfør Elicina sneglekrem 2 ganger daglig i løpet av hele svangerskapet på området hvor strekkmerker kan forekomme.


Strekkmerker har tre faser:


  1. De lilla strekkmerkene.

Disse er lettest å redusere ved bruk av Elicina sneglekrem

  1. De rosa strekkmerkene.

Det er fortsatt mulig å redusere strekkmerkene ved bruk av Elicina sneglekrem, men det vil ta noe lenger tid.

  1. De hvite strekkmerkene.

Disse er det ikke mye å gjøre noe med verken kosmetisk eller kirurgisk.


Sol og pigmentflekker: Påfør Elicina sneglekrem 2 ganger daglig. Bruk gjerne en krem med solfaktor etterpå om ønskelig. Dette er med på å hjelpe sneglekremen til å utføre den cellulære peeling prosessen på kortere tid og med større effekt.


Akne: Påfør Elicina sneglekrem 2 ganger daglig ikke bare på de utsatte områdene, men også litt rundt. Har du for eksempel akne i pannen, nesen og haken, er det best å bruke kremen i hele ansiktet.


Merknader:

Hvis du bruker Elicina sneglekrem på hendene, må du huske å påføre etter hver gang du vasker dem.

Folk i alle aldre kan bruke Elicina sneglekrem uten noen problemer.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer
Godta