Historien

HISTORIEN


På 80-tallet drev familien Bascuñán med oppdrett av snegler av typen helix aspersa Müller,  for det franske matmarkedet. Under arbeidet med sneglene  innså de at hendene var overraskende hydrert, glatt og mykt, og at små sår grodde raskere enn vanlig.

Etter denne oppdagelsen ber Fernando  Bascuñan sin sønn, som nettop er uteksaminert fra medisin studiet, om å undersøke disse effektene nærmere.

Det som begynte som en vitenskapelig nysgjerrighet, ga opphav til et innovativt selskap med vellykkede produkter som er solgt til over 50 land over hele verden. Produktene, som fikk navnet Elicina, inneholder en naturlig konsentrasjon av aktive ingredienser som regenererer og reparerer huden, og som beskytter mot mikroorganismer og forurensninger.


I 1995 ble Elicina patentert internasjonalt, og gikk gjennom mange dermatologiske studier i forskjellige land.

Det ble da bekreftet at Elicina både fukter, renser, exfolierer, nærer, beroliger, helbreder og regenererer huden.


I dag er Elicina et selskap som er 25 år og har vokst fra første dag. Selskapet har fortsatt en aktiv forsknings- og utviklingsavdeling (FOU) som har som mål å introdusere nye produkter i Elicina serien. Elicina´s FOU avdeling jobber etter internasjonale prosedyrer og standarder, og har fokus på dyrevelferd og bærekraftig produksjon.

Elicina serien begynte med én krem, og består i dag av en hel serie med forskjelliger produkter som alle er bastert på det samme innholdet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer
Godta