Om Elicina

OM ELICINA

Elicina er en unikt formulert og patentert sneglekrem fra den Chilenske landsneglen Helix Aspersa Muller.

Elicina produktene er hypoallergene og naturlige kremer, med en ekstraordinær kombinasjon av stoffer som fukter, renser, nærer, beroliger, helbreder og regenererer huden.

De gode effektene på huden er tydelige, og ved  bruk av Elicina over tid blir huden mer kompakt, myk, glatt, lys og synlig mer vakker.

I flere land er Elicina, som er basert på chilensk snegleslim, en stor suksess.

På samme måte som slimets naturlige virkestoffer styrker og reparerer huset til sneglene, viser det seg at stoffene også beskytter og reparerer vår egen hud.


Sneglekremen inneholder 80 % naturlig snegleslim fra den chilenske sneglen, noe som gjør den virkelig effektiv, samt 20 % hjelpestoffer som i noen av produktene er 100 % økologiske for å opprettholde det så naturlig som mulig.


Elicina produktene har dokumentert effekt på uren hud, rynker, strekkmerker, pigmentflekker, brannsår, arr, akne og solbrent hud.


Elicina produktene eliminerer døde hudceller og gir næring til hudens vev og dermed forbedrer hudens elastisitet som normalt går tapt gjennom årene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer
Godta